Τρίτη 26 Απριλίου 2016

ΒΑΖΕΙ ΦΩΤΙΕΣ… Η εκλογική διαδικασία στην ΕΠΟ, θα αλλάξει το τοπίο στην ΕΠΣΗΠ;

Mπορεί η θητεία της διοίκησης της ΕΠΣΗΠ να έχει μπροστά της δύο και πλέον χρόνια, όμως οι …εκλογές της ΕΠΟ δεν αποκλείεται να αλλάξουν το σκηνικό, μιας και παρατηρείται έντονη κινητικότητα το τελευταίο δίμηνο, που έχει στόχο την ανατροπή της σημερινής ηγεσίας της ΕΠΣΗΠ!!!
 Συγκεκριμένα το ενδιαφέρον προέρχεται από τον …Ολυμπιακό
και αφορά τις επικείμενες εκλογές στην ομοσπονδία, αφού ο σημερινός επικεφαλής της ΕΠΣΗΠ φέρεται να βρίσκεται με το μπλοκ του ΠΑΟΚ, μιας και ο γιος του έχει ενταχθεί στα τμήματα υποδομής και λογικό είναι να κλίνει...
προς αυτή την πλευρά.
 Αυτό δεν αφήνει αδιάφορο τον Ολυμπιακό, τουναντίον μάλιστα και  εδώ και δύο μήνες κινεί τα νήματα για τη δημιουργία κινήματος.
 Μπροστινός φέρεται διευθυντικό στέλεχος τράπεζας με συγγενικές σχέσεις με μεγαλοστέλεχος του Ολυμπιακού, ο οποίος πλαισιώνεται από πρώην πρόεδρο της εφορίας Σταδίου με πολιτική κάλυψη και ο οποίος θα τεθεί επικεφαλής της κίνησης έχοντας την περιφερειακή πολιτική κάλυψη, μιας και υπάρχουν …ανεξόφλητα γραμμάτια από προηγούμενο αγώνα της μεγάλης ομάδας που έκλεισαν σε χιονισμένο τοπίο!!!
 Τον επικεφαλής πλαισιώνει πρώην κορυφαίο στέλεχος της ΕΠΣΗΠ της διοίκησης Μάντζιου και πρώην ενωσιακός προπονητής και ήδη γι αυτό έγινε πριν είκοσι ημέρες ενημερωτική σύσκεψη κοντά σε αρχαιολογικό χώρο!
 Να σημειωθεί ότι στην προχθεσινή σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας για τον αγώνα Κ-15 Ολυμιακού-ΠΑΟΚ, τον Ολυμπιακό εκπροσώπησε ο κ. Παναγόπουλος ο οποίος δέχτηκε στενό πρέσινγκ από το διευθυντικό στέλεχος και τον πρώην πρόεδρο για να μετρήσουν τα χαρτιά του, εν όψει του σχεδίου.
 Ηταν κάτι που άφησε έκπληκτο, όχι μόνο τον κ. Παναγόπουλο, αλλά και όλους όσους έλαβαν γνώση και ήταν αρκετοί, μιας και στη σύσκεψη παίρνουν πολλά στελέχη μέρος.
 Τώρα ονόματα μην ζητάτε, μιας και τα φωτογραφίσαμε, άλλωστε μην τα περιμένετε όλα στο πιάτο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου