Κυριακή 24 Απριλίου 2016

Ο Βούρβαχης, οι απειλές και οι διαιτητικά αποκλεισμένες ΕΠΣ

Η παρουσία που δημιούργησε τη μεγαλύτερη έκπληξη στη συνάντηση των Ενώσεων που πρόσκεινται στην αντιπολίτευση και έγινε με αφορμή την εκδήλωση για τα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ
, ήταν αυτή του μέλους της Ε.Ε. της ΕΠΟ και προέδρου της ΕΠΣ Χανίων, Γιώργου Βούρβαρχη, ο οποίος έχει έρθει σε ρήξη με τον
πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη.

Ο Βούρβαρχης πήρε τον λόγο, τάχθηκε με την πλευρά της αντιπολίτευσης και είπε ότι έχει μαζί του τη στήριξη ορισμένων Ενώσεων, προσθέτοντας τα εξής: «Από τη στιγμή που ανακοίνωσα ότι θέλω να είμαι πρόεδρος, μου κάνουν πόλεμο και με απειλούν».

Το ότι δέχεται απειλητικά μηνύματα το ανέφερε και στην τελευταία συνεδρίαση της Ε.Ε. της ΕΠΟ.
Το λόγο πήραν εξάλλου ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας, Περικλής Λασκαράκης και ο νεοεκλεγείς πρόεδρος, της ΕΠΣ Ζακύνθου, Λεωνίδας Μαλιούφας.

Αρχικά, ο Μαλιούφας, μίλησε για όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας με αφορμή τις εκλογές στην ΕΠΣ Ζακύνθου, λέγοντας ότι νιώθει σαν να έχει διαπράξει έγκλημα επειδή κέρδισε τις εκλογές και πρόσθεσε ότι εδώ και περίπου 15 ημέρες, που εξελέγη η νέα διοίκηση της ΕΠΣ Ζακύνθου «η ΕΠΟ έχει σταματήσει να ορίζει διαιτητές από τη Ζάκυνθο».

Τότε πήρε τον λόγο ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας και είπε: «Εσύ λες για 15 μέρες και εμένα δεν μου βάζουν διαιτητές εδώ και έξι μήνες. Από τότε που κέρδισα τις εκλογές».

Tέλος, υπέρ του να αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ στον ημιτελικό κυπέλλου με τον Ολυμπιακό τάχθηκαν, ενώπιον του Ι. Σαββίδη ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου Ν. Τζώρτζογλου και της ΕΠΣ Κιλκίς, Β. Χατζηαποστόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου