Κυριακή, 24 Απριλίου 2016

Διαχειριστικός έλεγχος στην ΠΑΕ από την ΕρασιτεχνικήΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

Διαχειριστικός έλεγχος στην ΠΑΕ από την Ερασιτεχνική

Η απόφαση πάρθηκε μετά από τον έλεγχο των στοιχείων που παρέδωσε η ΠΑΕ και θα γίνει για το διάστημα 2004-12

Άμεσο διαχειριστικό έλεγχο στην ΠΑΕ ΑΕΚ για τη χρονική περίοδο 2004 έως 2012 θα ζητήσει η Ερασιτεχνική ΑΕΚ, όπως ξεκαθαρίζει η ίδια με ανακοίνωσή της. Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:
"Η διοίκηση του Α.Σ. ΑΕΚ με αφορμή τα οικονομικά στοιχεία που ζήτησε από την ΠΑΕ ΑΕΚ και μετά από προτροπή της επιτροπής κατάληψης στα Σπάτα, αποφάσισε ομόφωνα να προσφύγει στην Δικαιοσύνη καταθέτοντας αίτηση για την διενέργεια διαχειριστικού ελέγχου στην ΠΑΕ ΑΕΚ από το έτος 2004 μέχρι σήμερα... Η διοίκηση του σωματείου θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες ΑΜΕΣΑ και θα πιέσει προς όλες τις κατευθύνσεις για να προχωρήσει με γρήγορους ρυθμούς η διαδικασία...
Σκοπός αυτής της ενέργειας είναι να μάθει ο κόσμος της ΑΕΚ το πως έφτασε η αγαπημένη μας ομάδα εδώ. Είναι σίγουρο ότι θα λάμψει η αλήθεια γιατί για αυτήν θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις... Θα διαλευκανθούν όλα τα "μυστήρια" και θα αποδοθεί δικαιοσύνη γιατί αυτό επιζητεί ο κόσμος της ΑΕΚ. Θα υπάρξει πλήρης διαφάνεια σε όλα τα επίπεδα. Να είναι σίγουροι όλοι πως θα δώσουμε μάχες για να αποκαλυφθεί η αλήθεια, καθαρά και τίμια, λέξεις οι οποίες είναι συνυφασμένες με την ένδοξη ιστορία της Ένωσης.Για οποιαδήποτε εξέλιξη θα ενημερώνεστε επίσημα μέσω του γραφείου τύπου του σωματείου".
Η σχετική ανακοίνωση:
“Η ΠΑΕ ΑΕΛ με μεγάλη ικανοποίηση ανακοινώνει ότι μετά την κινητοποίηση των τελευταίων ημερών για την οριστική εκκαθάριση της παλαιάς ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ιδιοκτησίας Κώστα Πηλαδάκη, ώστε να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα με την αδειοδότηση της νέας ΠΑΕ ΑΕΛ το Μάρτιο του 2016, το Υπουργείο Ανάπτυξης ξεκίνησε τις διαδικασίες για τη διενέργεια και την ολοκλήρωση του διαχειριστικού ελέγχου της παλαιάς ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ιδιοκτησίας Κώστα Πηλαδάκη, που ήταν και το μοναδικό διαδικαστικό εμπόδιο για την οριστική λύση και εκκαθάριση.
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του διαχειριστικού ελέγχου η παλαιά ΠΑΕ ΑΕΛ θα διαγραφεί από το ΓΕΜΗ και δεν θα υπάρχει κανένα εμπόδιο για την αδειοδότηση της νέας ΠΑΕ ΑΕΛ”.
Παραμένει πάντως ερωτηματικό, αναφορικά με τη συγκεκριμένη ανακοίνωση, πως μπορεί να ξεκινήσει ο διαχειριστικός έλεγχος όταν πρέπει να συζητηθεί στα δικαστήρια η τριτανακοπή του Πηλαδάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.