Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΠΑΣ: ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ



        

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ
Ζητάμε την κατανόησή σας!


ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ
            Συνεχίζοντας την παράδοση και μετά τις επιτυχημένες εξόδους σε διεθνή τουρνουά τόσο στην Κωνσταντινούπολη, όσο και στη Σερβία, ο ερασιτέχνης ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ εφέτος προσκλήθηκε  στην γειτονική Ιταλία, για να μετέχει σε ευρωπαϊκό τουρνουά ποδοσφαίρου.
 Ετσι από 22 μέχρι 27 Ιουνίου τέσσερις ομάδες με 100μελή αποστολή θα ταξιδέψουν στην Ιταλία όπου θα μετέχουν  στο 10ο διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου COSTA DAMALFI TORNEO  INTERNAZIONALE και αυτό μετά από πρόσκληση της Ιταλικής εταιρείας Αθλητικών Ειδών LEGEA.
             Oι τέσσερις ομάδες που θα πάρουν μέρος είναι, νέων γεννημένων 2000-2001, παίδων 2002, 2003, και junior 2004-2005.
 Η αποστολή θα αναχωρήσει από την Ηγουμενίτσα την Τετάρτη 22/6/2016 με προορισμό τη Ρώμη όπου θα παραμείνει για μία ημέρα προκειμένου της ξενάγησης σε Βατικανό, Κολοσιαίο, Καπιτώλιο, Φοντάνα Ντι Τρέβι κλπ.
 Εν συνεχεία θα μεταβεί στη Νάπολι όπου στην παραθαλάσσια περιοχή του Αμάλφι θα δώσει σειρά αγώνων με ξένες ομάδες, στο περιθώριο των οποίων θα επισκεφθεί Νάπολη, Πομπηία κλπ.
Η επιστροφή στην Ελλάδα θα γίνει στις 27 Ιουνίου.
 Μέγας χορηγός της αποστολής τα S/M ΣΙΜΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ και οι χορηγοί μας Γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ, ΖΗΣΗΣ SPOR, ARMONIA TRAVEL και η αθλητική εταιρεία LEGEA.
   ***Συγκέντρωση όσων μετέχουν στην αποστολή της Ιταλίας (παίκτες και συνοδοί) την Τρίτη 21 Ιουνίου 2016, ώρα 18.00 στις εγκαταστάσεις μας

EVENT ΓΟΝΕΩΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016
 Με τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016 στις εγκαταστάσεις μας στις 18.30 θα δοθεί ο καθιερωμένος αγώνας ποδοσφαίρου, όπου προπονητές και γονείς θα πάρουν θέση στον αγωνιστικό χώρο σε μια φιλική αναμέτρηση με πολύ σασπένς. Θα ακολουθήσει δεξίωση, ενώ η τελευταία προπόνηση και ο αποχαιρετισμός για τις καλοκαιρινές διακοπές θα γίνει την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου