Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2016

Εντός της ημέρας η απόφαση.. Πάει Ευρώπη ο ΠΑΣ!


      Θέμα λίγων ωρών είναι πλέον η απόφαση της UEFA σχετικά με την πορεία που μπορεί να ανοίξει προς την Ευρώπη καθώς όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο γεγονός ότι ακυρώνεται η αδειοδότηση του Πανιωνίου...
...Όπως είναι γνωστό ο Πανιώνιος είχε τερματίσει πέμπτος στο πρωτάθλημα, όμως η πρωτοβάθμια επιτροπής αδειοδότησης της ΕΠΟ δεν το αδειοδότησε, ανοίγοντας έτσι την ευρωπαική προοπτική για τον ΠΑΣ, ο οποίος ήταν έκτος στον βαθμολογικό πίνακα.
Η δευτεροβάθμια επιτροπή όμως αδειοδότησε τον ΠΑΣ, προκαλώντας τις έντονες αντιδράσεις των Γιαννιωτών και την προσφυγή στην UEFA.
Άνθρωποι της Deloitte βρέθηκαν στην Αθήνα άνοιξαν τον φάκελο του Πανιωνίου και είδαν ότι υπήρχαν θέματα κάτι που σήμαινε ότι δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις και, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται στον αθηναικό τύπο, άναψε κόκκινο για την Ευρώπη με τον ΠΑΣ Γιάννινα να ετοιμάζεται για πρώτη φορά στην ιστορία του να λάβει μέρος σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.
Η απόφαση αναμένεται να ανακοινωθεί εντός της ημέρας από την ΕΠΟ... Κι αυτήν ακριβώς την ώρα αναμένουν τα Γιάννινα για να στήσουν πανηγύρι για την αγαπημένη τους ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.