Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

Οι Ακαδημίες μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα στο PAOK Sports Arena


      Δεν ήταν η πρώτη, ούτε η δεύτερη, ούτε η τρίτη… αλλά η ένατη φετινή εξόρμηση μη αγωνιστικών τμημάτων της ακαδημίας μπάσκετ του ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα για...
...φιλικούς αγώνες εκτός της πόλης των Ιωαννίνων. Ήταν όμως σίγουρα η πιο απολαυστική, η πιο μαγική και αυτή που θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στην καρδιά και το μυαλό όλων των μικρών αθλητών/τριών της ομάδας, των γονέων τους και συγγενών τους.
Ο Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη με 4 τμήματά του, γεμίζοντας δύο λεωφορεία, για να φιλοξενηθεί το Σάββατο 28 Μαίου από την ομάδα του Π.Α.Ο.Κ. στο PAOK SPORTS ARENA στο ‘παλατάκι’ της Πυλαίας.
         Αθλητές και αθλήτριες γεννημένοι από το 2004 έως και το 2010 συμμετείχαν σε αυτή την εκδρομή και έμειναν άναυδοι από τις εγκαταστάσεις του κλειστού γυμναστήριου και την κύρια σάλα του γηπέδου (πόσο μάλλον όταν στο έτος 2016 αναγκάζονται να προπονούνται στις κακές από κάθε άποψη και ανεπαρκέστατες εγκαταστάσεις της πόλης μας).
       Το μενού περιελάμβανε φιλικούς αγώνες με τα αντίστοιχα ηλικιακά τμήματα της ομάδας του Π.Α.Ο.Κ., ξενάγηση στο χώρο του PAOK SPORTS ARENA, επίσκεψη στο μουσείο που διατηρεί η ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο χώρο και παρακολούθηση της προπόνησης του εφηβικού τμήματος του ΠΑΟΚ.
         Το Τμήμα ΜΠΑΣΚΕΤ του Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ πιστό στις εξαγγελίες του έχει πραγματοποιήσει και φέτος πληθώρα παρόμοιων εκδρομών για τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου που δεν συμμετέχουν ακόμα λόγω ηλικίας σε κάποιο ηλικιακό πρωτάθλημα, δίνοντας τους έτσι την ευκαιρία όχι μόνο να γνωρίσουν άλλες πόλεις, ομάδες, προορισμούς, γυμναστήρια και να συμμετάσχουν και οι ίδιοι σε αγώνες με άλλες ομάδες, αλλά και να κατακτήσουν μοναδικές εμπειρίες που θα τους συνοδεύουν σε όλη τους τη ζωή.
       Ο Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ θέλει και δημόσια να ευχαριστήσει την ομάδα του Π.Α.Ο.Κ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ για την  άψογη φιλοξενία και τις ιδιαίτερες εμπειρίες που προσέφερε στους αθλητές και αθλήτριες της ομάδας μας.
       Οι προπονήσεις της ακαδημίας θα συνεχιστούν κανονικά μέχρι και τις 26 Ιουνίου, ενώ στη συνέχεια υπάρχει η διοργάνωση του 7ou AUTOTEST ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ CAMP στη Λιμνοπούλα για το οποίο εδώ και καιρό εργάζονται πυρετωδώς όλοι οι άνθρωποι της οικογένειας του ΠΑΣ και με το οποίο θα κλείσουν πανηγυρικά για φέτος οι δραστηριότητες του συλλόγου.
Εγγραφές και πληροφορίες για το CAMP και για τα τμήματα μπάσκετ του συλλόγου πραγματοποιούνται από τον υπεύθυνο ακαδημιών της ομάδας κ. Αναστασίου Δημήτρη στο τηλέφωνο 6973782970. 
      ΕΝΙΣΧΥΣΗ
      Λίγες ημέρες πριν την επίσημη έναρξη των μεταγραφών και οι πρώτες συμφωνίες άρχισαν να είναι πραγματικότητα.

     Όπως όλα δείχνουν η πρώτη μεταγραφική κίνηση του Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ προς την ενίσχυσή του θα είναι η επιστροφή στην ομάδα του  Γιώργου Μαρούγκα από το Καλπάκι, ενός παίχτη γέννημα θρέμμα της ομάδας του Π.Α.Σ. και μικρού σε ηλικία, έχοντας πολλά χρόνια προσφοράς μπροστά του .

         Ο νεαρός γκαρντ θα ενισχύσει την ομάδα του ΠΑΣ και αποτελεί καθαρή ένδειξη της νοοτροπίας βάσει της οποίας θα κινηθεί μεταγραφικά ο μπασκετικός ΠΑΣ, με απώτερο σκοπό την διατήρηση του περυσινού ρόστερ και την ενίσχυσή του με παίχτες ντόπιους και νέους, που θα έχουν δίψα να προσφέρουν και να διακριθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου