Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

Αυλαία στο 7ο Autotest ΠΑΣ Γιάννινα Basketball Camp


Πάνω από 140 αγόρια και κορίτσια ηλικίας 5-16 ετών, με τη βοήθεια εξειδικευμένων προπονητών καλαθοσφαίρισης, καθηγητών φυσικής αγωγής και καλαθοσφαιριστών/στριών της ανδρικής και γυναικείας ομάδας του Συλλόγου, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, κερδίζοντας εμπειρίες, κάνοντας φίλους...
...μαθαίνοντας μυστικά του μπάσκετ και κυρίως παίζοντας το αγαπημένο τους άθλημα.
Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
«Προπονητικά και οργανωτικά τα πάντα κύλησαν με βάση το σχεδιασμό που είχε αναλάβει ο Υπεύθυνος Ακαδημιών της ομάδας Αναστασίου Δημήτρης μαζί με τον ειδικό συνεργάτη της ομάδας Ζήκο Ιωάννη, σε συνεργασία με τους προπονητές του Ανδρικού και Γυναικείου τμήματος Παπανικολάου Νίκο και Σιαμέτη Γιώργο, αλλά και τη στήριξη όλων όσων εργάστηκαν στο camp.
Με ειδικά διαμορφωμένο ασκησιολόγιο για κάθε ηλικία ξεχωριστά, ασκήσεις εμβάθυνσης στην τεχνική του σουτ και πληθώρα διαγωνισμών και τουρνουά , τα παιδιά καθοδηγήθηκαν με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες ατομικής και ομαδικής τους βελτίωσης, να καταλάβουν σαν αθλητές/τριες πώς πρέπει να σκέφτονται, να δρουν και να λειτουργούν, να δουλεύουν με συνέπεια και αυτοπειθαρχία και να μην ξεχνούν ότι το μπάσκετ είναι κυρίως παιχνίδι και ότι πρέπει να χαίρονται με αυτό.
Ιδιαίτερο χρώμα έδωσαν με την παρουσία τους οι ομάδες ΠΑΙΔΩΝ και ΜΙΝΙ της Νικόπολης και της Παραμυθιάς που συμμετείχαν στο camp με 50 επιπλέον αθλητές, διαμορφώνοντας έτσι και το 1ο τουρνουά που διοργάνωσε ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στα πλαίσια της λειτουργίας του camp. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τη Διοίκηση του Συλλόγου στα φιλικά προσκείμενα σωματεία της Νικόπολης και της Παραμυθιάς και ειδικά στους κυρίους Μυζίκο Θεόδωρο και Δημητρίου Αποστόλη.
Στους καλεσμένους του camp ήταν ο Γυμναστής και αθλητής του κλασικού αθλητισμού Λιόντος Κων/νος, ο οποίος και ανέλαβε να παρουσιάσει μια σειρά απαραίτητων διατατικών ασκήσεων για το άθλημα της καλαθοσφαίρισης, αλλά και ένα πρόγραμμα νευρομυικής συναρμογής και μυϊκής ενδυνάμωσης, ενθουσιάζοντας το σύνολο των αθλητών/τριων που κλήθηκαν να το εφαρμόσουν.
Ο γνωστός Διατροφολόγος Θεοχάρους Αποστόλης προσέφερε επίσης με την παρουσία του τις επιστημονικές του γνώσεις πάνω σε θέματα διατροφής που αφορούν κάθε αθλητή και αθλήτρια και απάντησε σε πάρα πολλές ερωτήσεις των συμμετεχόντων.
Highlight όλων των ημερών ήταν σίγουρα ο αγώνας ΓΟΝΕΩΝ που διεξήχθη, με πρωτοφανή συμμετοχή μιας και στον αγώνα αυτό δήλωσαν και πήραν μέρος 26 συνολικά γονείς αθλητών και αθλητριών.
Η τελευταία μέρα του camp ήταν γεμάτη από τελικούς διαγωνισμών και 3on3, με τους νικητές να μοιράζονται 22 συνολικά δώρα!!!
Καθόλη τη διάρκεια παρόντες στη διοργάνωση ήταν εκπρόσωποι του Σώματος Εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού, προσφέροντας την πολύτιμη υγειονομική τους κάλυψη σε όλους τους συμμετέχοντες. Για μία ακόμη φορά ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ θέλει να τους ευχαριστήσει για την σημαντική βοήθεια που προσφέρουν.
Ο μπασκετικός ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ σε αυτό το σημείο θέλει να ευχαριστήσει και δημόσια τους παρακάτω που συνέβαλαν τα μέγιστα στην πραγματοποίηση αυτής της γιορτής:
1) Τον κύριο και μεγάλο χορηγό του CAMP ΚΤΕΟ ΑUTOTEST
2) Toυς υπόλοιπους χορηγούς:
- BIKOΣ ΖΑΓΟΧΩΡΙΑ
- S OLIVER
- LAKES TAYLOR
- ZAXAΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ ΒΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
- ΣΤΕΓΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΣΟΛΑΣ
- ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
- ΧΑΛΙΑ-ΜΟΚΕΤΕΣ ΔΟΥΒΑΝΑΣ
- GARCON MARES
- ΠΕΑΚΙ
Με το πέσιμο της αυλαίας του 7ου PAS GIANNINA BASKETBALL CAMP ολοκληρώθηκαν και οι δραστηριότητες του Τμήματος Μπάσκετ και για τη φετινή χρονιά. Ραντεβού πλέον όλοι έδωσαν για τις 20 Αυγούστου αρχικά όταν και θα ξεκινήσει η προετοιμασία των αγωνιστικών τμημάτων της ομάδας και για την 1η Σεπτεμβρίου που θα ξεκινήσουν και τα υπόλοιπα τμήματα των Ακαδημιών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου