Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019

Αυτοκτόνησε 20χρονος ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ

            Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία της Ξάνθης αλλά και η αθλητική των Ιωαννίνων, από τον χαμό του 20χρονου Ντογκουκάν Καραοσμάν, ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος
      Ο νεαρός Ντογκουκάν Καραοσμάν έβγαλε το σχολείο στην πόλη της Ξάνθης (Γυμνάσιο και Λύκειο) και είχε περάσει εδώ και πάνω από ένα χρόνο φοιτητής στο τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, όπου και σπούδαζε.
     Για αυτόν τον λόγο δεν είχε αγωνιστεί την τρέχουσα περίοδο με την ομάδα της Γοργόνας καθώς είχε μεταφέρει το δελτίο του στην Ήπειρο και έπαιζε μπάλα με την ομάδα του ΑΠΟΕΛ στη Β’ Κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος της ΕΠΣΗΠ.
            Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον λόγο που τον οδήγησε στην αυτοχειρία. Ωστόσο, όπως αναφέρει το thrakisports σύμφωνα με πληροφορίες από το στενό του περιβάλλον που επικαλείται ο «Μαχητής», ο θάνατός του 20χρονου οφείλεται σε λόγους ερωτικής απογοήτευσης.
             Στις 05.30 τα ξημερώματα της Τρίτης, η μητέρα του νεαρού τον βρήκε νεκρό στην αποθήκη του σπιτιού τους, όταν πήγε να δει για ποιον λόγο καθυστέρησε να φέρει τα ξύλα για την σόμπα.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΕΠΣΗΠ

    Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Ε.Ε. της Ε.Π.Σ.ΗΠΕΙΡΟΥ εκφράζουν τα βαθύτατα συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους, καθώς και στην ποδοσφαιρική ομάδα του Α.Π.Ο.ΕΛ. που αγωνίζονταν, για την απώλεια του νεαρού φοιτητή από την Ξάνθη ΚΑΡΑΟΣΜΑΝ ΔΟΓΟΥΚΑΝ.
   *Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ Ιωαννίνων αποχαιρέτησε τον 20χρονο αναρτώντας μία φωτογραφία του και γράφοντας: "Θα είσαι πάντα στις καρδιές μας. Καλό ταξίδι Ορκάν".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου