Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: MΑΣ ΓΕΜΙΣΕ ΜΠΑΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΗΣ ΧΑΡΙΣΗΣ



Είναι δεδομένο ότι οι παίκτες που έφυγαν από  τον ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και ανέβηκαν σκαλοπάτια, ποτέ δεν ξέχασαν από πού ξεκίνησαν και αυτό το έδειχναν σε πολλές περιπτώσεις.
Παλιότερα ο Γιώργος Ντάσιος, ο Αλέξης...
...Μιχαήλ, ο Βασίλης Τριάντος, βρέθηκαν κοντά στον ερασιτέχνη, ενώ τον χορό με τις μπάλες, άνοιξε ο Γιάννης Ιωάννου, όταν έγινε επαγγελματίας και επισκέφθηκε τους γνώριμούς του χώρους, πρόσφατα μπάλες χάρισε στους παίκτες των ακαδημιών ο Μάριος Οικονόμου και σήμερα στις εγκαταστάσεις του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ βρέθηκε ο Χάρης Χαρίσης. Και αυτός φορτωμένος με δώρα για τους νεαρούς αθλητές, που κάποτε ήταν στη θέση τους.
Εντελώς τυχαία εκεί βρισκόταν και ο δημοσιογράφος κ. Χρήστος Καλύβας και έτσι το ρεπορτάζ από την επίσκεψη ήταν πλήρες και το αναδημοσιεύουμε από το www.passports.gr  Αλλωστε τι περισσότερο να προσθέσουμε;
Στις ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ μπορείτε να δείτε στιγμιότυπα από τη σημερινή επίσκεψη.

Κόντα στον Ερασιτέχνη ΠΑΣ ο Χάρης Χαρίσης

Μετά τον Μάριο Οικονόμου, ένας ακόμη ποδοσφαιριστής που έχει περάσει από τα τμήματα του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα, επισκέφτηκε σήμερα τις εγκαταστάσεις της ομάδας και αυτός ήταν ο Χάρης Χαρίσης.
Τον πρώην παίκτη του ΠΑΣ και νυν του ΠΑΟΚ καλωσόρισε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Χρίστος Τσάγκας, που μαζί με τον γυμναστή τερματοφυλάκων Βασίλη Σκανδάλη τον συνόδευσαν σε όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη.
Ο Χαρίσης που για μια πενταετία αγωνιζόταν στον Ερασιτέχνη πριν ακολουθήσει την ανοδική του ποδοσφαιρική πορεία, πρόσφερε στους νεαρούς αθλητές μπάλες, ενώ φωτογραφήθηκε μαζί τους, δίνοντας χαρά σε όλα τα παιδιά.
Αν και ο Χαρίσης βρίσκεται σε νεαρή ηλικία, συμβούλεψε τους ποδοσφαιριστές να έχουν όρεξη για δουλειά και μόνο έτσι μπορούν να φτάσουν ψηλά, ενώ τους τόνισε ότι πρέπει πριν από όλα να κοιτάζουν τα μαθήματα τους και να είναι καλοί μαθητές.
ΧΡ.ΚΑΛΥΒΑΣ
Χαρίσης:«Πιστεύω ο ΠΑΣ θα παίξει στην Ευρώπη»
Ο Χάρης Χαρίσης βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα και μίλησε στην κάμερα του PASsports.gr τόσο για τα συναισθήματα του που επέστρεψε εκεί όπου έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, όσο και για τον ΠΑΣ λέγοντας ότι πιστεύω πως θα δικαιωθεί και θα αγωνιστεί στην Ευρώπη.
Για τα συναισθήματα του που επιστρέφει εκεί από όπου ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα: «Αισθάνομαι πάρα πολύ ωραία. Αισθάνθηκα και συγκίνηση γιατί εδώ μέσα έκανα τα πρώτα μου ποδοσφαιρικά βήματα. Ο κύριος Τσάγκας με βοήθησε πολύ στις μικρές ηλικίες, από εδώ ξεκίνησα και είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο για εμένα».
Για το πώς είδε την φετινή πορεία του ΠΑΣ και αν πιστεύει ότι θα αγωνιστεί τελικά στην Ευρώπη: «Ο ΠΑΣ Γιάννινα στον πρώτο γύρο δεν έκανε τα παιχνίδια όπως στον δεύτερο. Ο κ.Πετράκης άλλαξε πράγματα και ξέρει να το κάνει πολύ καλά αυτό και ο ΠΑΣ κατάφερε να τερματίσει στην έκτη θέση. Πιστεύω πως θα δικαιωθεί και θα παίξει στην Ευρώπη».
Για τις βραβεύσεις τόσο όταν ήταν στον ΠΑΣ, όσο και στον ΠΑΟΚ: «Για εμένα ήταν ιδιαίτερη τιμή γιατί με ψηφίσανε οι συμπαίκτες μου για αυτό το βραβείο και ξέρουν κάτι παραπάνω, γιατί δουλεύουμε κάθε μέρα μαζί και βλέπουνε κάποια πράγματα».
Για το αν το επόμενο βήμα είναι η κλήση του στην Εθνική: «Όπως σε κάθε ποδοσφαιριστή, έτσι και για εμένα είναι όνειρο μου να αγωνιστώ στην Εθνική Ελλάδας και μακάρι να γίνει».
Για τον στόχο του με την ομάδα του ΠΑΟΚ: «Θα ήθελα σύντομα να πάρω ένα τίτλο με τον ΠΑΟΚ».
ΧΡ.ΚΑΛΥΒΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου