Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

ΕΠΣΗΠ: ΔΥΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΕΣ, ΜΙΑ ΕΠΙΦΟΙΤΗΣΗ



      Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του paspartoy.gr αν και η εκλογική διαδικασία για την τοπική Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων, έχει χρόνο μπροστά της, ήδη δύο είναι οι νέοι διεκδικητές που θα επιχειρήσουν να ανατρέψουν την σημερινή ηγεσία της ΕΠΣΗΠ!
      Πρόκειται για δύο...
ικανά στελέχη με ιστορία στον αθλητικό χώρο αφού ο πρώτος διετέλεσε πρόεδρος σε αθλητικό οργανισμό, αντιπρόεδρος στην ΠΑΕ, αλλά έχοντας και ισχυρή συμπαράσταση από πρώην επικεφαλής από το χώρο της διαιτησίας και ο έτερος με περγαμηνές στην προπονητική, αλλά και τα άλλα αθλήματα.
      Αμφότεροι ισχυρίζονται ότι έχουν πάρει πράσινο φως από κορυφαίο πολιτειακό παράγοντα με διείσδυση στα αθλητικά δρώμενα του τόπου και ήδη κινούν διαδικασίες στελέχωσης.
      Κέντρο αποφάσεων του πρώην τραπεζικού, λέγεται ότι είναι καφέ που ανήκει σε στενό συγγενή πρώην κορυφαίου στελέχους της Ενωσης που θα είναι επίσης υποψήφιος μαζί με πρώην ενωσιακό προπονητή, όμως ο ίδιος ο επικεφαλής αν και ισχυρίζεται ότι πήρε επιφοίτηση δεν ανοίγει τα χαρτιά του για να αποκαλύψει ότι στηρίζεται από αρκετά στελέχη της διοίκησης Μάντζιου, ενώ ο έτερος, πρώην λυκειάρχης με έντονη δημόσια παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάνει προτάσεις προκειμένου να σχηματίσει αξιόλογο σχήμα για να διεκδικήσει τις εκλογές.
     Η σημερινή ηγεσία της ΕΠΣΗΠ δείχνει διασπασμένη με τον επικεφαλής να έχει μετακομίσει εκτός Νομού και να δημιουργούνται εντός των κόλπων της Ενωσης δύο τάσεις, μία φίλων προσκείμενη και μία από αποστασιοποιημένα στελέχη που διεκδικούν θέση χαλίφη.
      Φυσικά είναι αρκετά νωρίς για τις επόμενες εκλογές, ωστόσο όλα δείχνουν ότι η πανίσχυρη πλειοψηφία της σημερινής ηγεσίας, θα δεχθεί ουσιαστικά πλήγματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου