Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023

Πρόταση δυσπιστίας: Ο Κώστας Τασούλας, ανακηρύχθηκε ο απόλυτος σταρ

 

Οι απίστευτες ατάκες του προέδρου της Βουλής, κατά το τριήμερο συζήτησης στη Βουλή, ανέβασαν τις μετοχές του στα social media

Τις εντυπώσεις από την τριήμερη συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης, η οποία απερρίφθη, έκλεψε αναμφίβολα ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας.

 Η πρόταση, ως αναμενόταν, καταψηφίστηκε, καθώς σε σύνολο 299 ψηφισάντων, υπέρ της πρότασης ψήφισαν 143 βουλευτές και 156 καταψήφισαν.

Ωστόσο, με χιούμορ και ετοιμόλογος, ο πρόεδρος της Βουλής αναδείχθηκε σε… σταρ της – κατά τα άλλα αναμενόμενης – τριήμερης διαδικασίας. Οι ατάκες που πέταξε άφησαν… εποχή, ενώ αποφόρτισαν σε κρίσιμες στιγμές και την ένταση στην αίθουσα της ολομέλειας της Βουλής.

Μάλιστα έγινε και… τρεντ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (πράγμα ακραίως σπάνιο για Πρόεδρο Βουλής) με τους περισσότερους να συμφωνούν: «Μεγάλο τρολ ο Τασούλας!»

Μια από τις κορυφαίες ατάκες του κ. Τασούλα, ήρθε όταν ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, απαντώντας στην κατάθεση πρότασης μομφής του ΣΥΡΙΖΑ, απαγγέλλοντας την εισαγωγή από τον «Λόγο περί αδυνάτου» του Λυσία («είναι μεγάλη η ευκαιρία που μου δίνετε και σας ευγνωμονούμε»).

«Θα έχουμε και μετάφραση, μην ανησυχείτε» σχολίασε από μικροφώνου ο πρόεδρος της Βουλής, προκαλώντας αντιδράσεις από τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου