Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024

ΤΟ΄ ΚΑΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟ Ο ΑΛΕΚΟΣ!

 


            Απίστευτο κι όμως... Γιαννιώτικο! «Επώνυμοι» φίλοι του ΠΑΣ Γιάννινα νοίκιασαν διαμέρισμα Airbnb που βρίσκεται δίπλα στους «Ζωσιμάδες» για να δουν το κρίσιμο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης!

           Η αγάπη τους για τον ΠΑΣ Γιάννινα και το ποδόσφαιρο είναι πάνω από απαγορεύσεις. 

            Αφού υπάρχει η γνωστή απόφαση για ματς κεκλεισμένων των θυρών έπρεπε να βρεθεί τρόπος για να δούν την αγαπημένη τους ομάδα σε ένα τόσο κομβικό ματς όπως αυτό με τον Αστέρα Τρίπολης.

              Μια παρέα φίλων, όπου μεταξύ άλλων είναι ο Περιφερειάρχης Ηπείρου, Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο Αντιπεριφερειάρχης με αρμοδιότητες Αθλητισμού, Χάρης Λαζάνης και ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος, Βασίλης Γοργόλης νοίκιασαν ένα διαμέρισμα με την μέθοδο του Airbnb το οποίο βρίσκεται στο «πέταλο» των Ζωσιμάδων και παρακολούθησαν το παιχνίδι.

        Μάλιστα πανηγύρισαν με την ψυχή τους την ανατροπή που έγινε και το 2-1 που είναι η δεύτερη φετινή νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα!

            Eπόμενο εντός έδρας ματς χωρίς κόσμο για τον «Αγιαξ» είναι το Σάββατο 20 Ιανουαρίου με τον Πανσερραϊκό

           Πιθανότατα το... μπαλκόνι θα είναι και πάλι τόπος συνάντησης!

ΠΗΓΗ https://www.gazzetta.gr/football/superleague/2291864/pas-giannina-noikiasan-airbnb-kai-eidan-ti-niki-me-ton-astera?fbclid=IwAR2mXS1XaNM2lKGQ6UQqL7UMIkX8jfVXCcAmsqucivoEnypMTIX0Q3BA230

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου