Κυριακή 28 Απριλίου 2024

ΚΑΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΑΒΑΘΙΩΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΣΟΥΡΕΛΗΣ

ΕΓΡΑΨΕ ΛΟΙΠΟΝ:

     Και για να μην ξεχνιόμαστε, ο ΠΑΣ Γιάννινα έπαιξε χθες για την φανέλα και την ιστορία του, αλλά και για έναν άλλο λόγο, λέω εγώ.
      Για ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙ την ΣΥΜΜΟΡΙΑ πού τον έριξε, για να σωθούν τα ... "δικά της παιδιά".
 
 ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΒΕΡΗ -ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ- ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ κ. ΣΠΥΡΟ ΣΟΥΡΕΛΗ στη σελιδα του F/B ΠΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ
 
Το χθεσινό αποτέλεσμα είναι κάτι σημαντικό για την ιστορία της ομάδας, αλλά μέχρι εκεί…
Η Κηφισιά, αυτή η ανεκδιήγητη ομάδα, δεν έπεσε από εσένα, ήταν ήδη πεσμένη και να κέρδιζε και απλά δεν το ήξερε.
Το γεγονός ότι τερματίζεις τελευταίος και καταϊδρωμένος, δικαίως, δεν αλλάζει.
Τώρα βγήκαν τα παπαγαλάκια και άρχισαν να μιλάνε για δικαίωση, για Γεωργουλόπουλο, για το ρόστερ που όσοι έπαιξαν θα μείνουν (υπάρχουν μέσα και δανεικοί, αλλά και άλλοι που μπήκαν στην βιτρίνα και με όσα όσα φεύγουν), ότι η ομάδα πρέπει να στηριχτεί για να βρει τον δρόμο της (λες και μέχρι τώρα δεν υπήρχε στήριξη), αν πάρουμε φυσικά και το ματς με τον αδιάφορο Βόλο, θα κλειδώσει η παραμονή Γεουργουλόπουλου (δεν μου φταίει κάπου ο άνθρωπος, άλλοι μου φταίνε), θα βγουν και θα πουν στηρίξτε την ομάδα και την διοίκηση (αυτή ξέρει…), θα έρθουν καλύτερες μέρες κλπ.
Από διοίκηση που από 5 θα γίνει 3 άτομα (αν μπορούσε να καταργήσει και τυπικά το ΔΣ θα το είχε κάνει) που δεν ξέρει υποτίθεται που χρωστάει και πόσα χρωστάει, που θα κάνει μία ακόμα κωλοτούμπα στο θέμα του προπονητή, που θα πλαισιώσει ότι μείνει μετά την μαζική φυγή πάλι με δανεικούς και άλλους αναξιοπαθούντες.
Και φυσικά το ματς με τον Βόλο κατά την ταπεινή μου άποψη δεν θα πρέπει να είναι γιορτή, να τραγουδάμε που πέφτουμε για την ομάδα, το κάναμε στους 2 προηγούμενους υποβιβασμούς της οικογένειας, αυτή την φορά θα πρέπει να είναι μία μαζική διαμαρτυρία από την αρχή έως το τέλος για να ξεκουμπιστούν.
Και αν δεν υπάρχει άλλος ενδιαφερόμενος για την ομάδα, ας την αφήσουν αυτοί που δεν έχουν καμία αίσθηση του μεγέθους του ΠΑΣ και καμία επαφή με τα Γιάννενα και τον ΠΑΣ και η ομάδα θα βρει τον δρόμο της και ο κόσμος την χαμένη του υπερηφάνεια…

Σχόλιο
Αποστολή


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου